Smarthus

Få mer tid til livet. Resten ordner seg selv.


Som kunde hos SAFEY trenger du ikke en moderne eller ny bolig for å nyte ekstra komfort med smarthus produkter. Alt du trenger er strøm, så kan vi ordne resten!
SAFEY sin smartsentral kommuniserer direkte med smarthus produkter som f eks Philips Hue, Ikea smart home, Home Control, Osram, Elko, Google Home m. fl.
Dette gjør at du ikke trenger å installere flere gateways og bridger, og du slipper forholde deg til en drøss av apper. SAFEY appen lar deg koble til og styre produktene i én og samme app.
Det kaller vi smart!

Koble smartlys direkte til SAFEY

Live oppdatert strømforbruk

Fjernstyr dørlåsen, eller bruk fingerprint, keytag eller kode

Åpen plattform

Hold temperaturen stabil

Lys av. Lys på. Aktivt eller Automatisk.

Slå av og på. Aktivt eller automatisk.

Lysstyring

SAFEY appen lar deg inkludere smarte lyspærer fra bl a Philips Hue, Ikea og Osram.
Når pæren er i koblingsmodus finner du den gjennom søkefunksjonen for å legge til enheter.
Deretter kan du styre lys av og på, dimme, inkludere i egendefinerte scener osv.
Skal du bevege deg i boligen på nattetid så kan du f eks inkludere bevegelsessensoren til å automatisk slå på svakt lys i gangen når bevegelse oppdages. Øker komfort for voksne, og trygghet for de små. Har du ikke smarte lyspærer kan du slå av og på vanlige lys som er koblet til vår smart-plug.

Varmestyring

En termostat fra f eks Elko kan parkobles via SAFEY appen slik at du kan styre gulvvarmen der du ønsker, uansett om du er hjemme eller ikke. Eller hvorfor ikke sette opp tidsstyring som gjør at varmen slås på i tidsperioder som du vet at noen er hjemme!
Våre smart-plugs lar deg også koble til varmeovnen som du enkelt kan slå av og på. En temperaturmåler fra SAFEY kan også automatisk slå av/på varmen ved en gitt temperatur.

SAFEY har en smart sentral med innebygget ruter som støtter 5G. Derved kan du få WiFi og smarthus- / alarm løsninger i bobilen, båten eller campingvognen. Alt du trenger er strøm.

Dørlås

SAFEY tilbyr installasjon av smarte dørlåser, som enkelt kan brukes av store og små.
Åpne døren via SAFEY appen, med kode, keytag eller fingerprint.
Du kan dele ut tidsbestemte koder til personer som skal ha midlertidig tilgang til boligen, f eks vaskehjelp eller gjester. SAFEY er også en av få som tilbyr en dørlås med ekstra fysiske back-up nøkler. Hvis elektronikken mot formodning skulle streike, eller låsen går tom for batteri, så låser du enkelt opp med nøkkel!

Strømforbruk

SAFEY tilbyr en smart HAN-Plug som kan kobles til strømmåleren din. Da får du live oppdatert strømforbruk i SAFEY appen, samt statistikk bakover i tid som skaper god forståelse for hvordan du bruken strøm i hjemmet ditt.

Mer enn du forventer.
Rimeligere enn du er vant til.

Lysbrytere / dimmere

En smart lysbryter på veggen? Selvfølgelig skal det være fort gjort å slå på lyset, uten å måtte åpne en app på telefonen. SAFEY tilbyr smarte brytere som fungerer akkurat som du er vant til, men de kan snakke trådløst med pærene. Ergo, du trenger ikke en elektriker for å koble de til.

Slå av/på lys på et bestemt tidspunkt – hver dag, eller de dagene du ønsker.
Lag en scene som inkluderer lys, temperatur, musikk og kaffetrakter – aktiver med et enkelt tastetrykk.

Lydstyring

Med SAFEY sin smart sentral har du et system som snakker med Google Home. Dette lar deg styre musikk enten via appen, eller med stemmen!
Har du f eks Sonos høyttalere kan disse integreres for slikt bruk.

Smart relé

SAFEY appen lar deg koble til en rekke reléer som kan styre garasjeporter, solskjerming o.l.
Enkel og smart komfort i hverdagen!