Boligalarm

Trygghet og sikkerhet skaper et godt hjem.

Med boligalarm fra SAFEY har du tilgang til markedets kanskje absolutt mest moderne system på både funksjoner og frihet for deg som sluttkunde.

SAFEY skreddersyr tjenester etter dine behov, og tilbyr en plattform som lar deg kombinere våre egne produkter med en rekke andre kjente aktører sine smarte løsninger – for å skape en sømløs brukeropplevelse!

Vi skreddersyr etter dine behov.

Trygg og kryptert skylagring.

Optiske røykvarslere og CO sensorer.

Live verifisering i full HD

Vi har lang erfaring i bransjen.

Smartere dørlås med fingerprint, kode og keytags

Åpen plattform med stor frihet.

Økt trygghet. Økt komfort.


Sikkerhet og trygghet er viktige faktorer for nordmenn. Er det et sted du skal føle deg trygg, så er det i ditt eget hjem. SAFEY tilrettelegger sikkerheten på dine premisser, og sørger for løsninger som er enkle å bruke for store og små. Service, utvidet garanti og andre fordeler du er vant til, får du selvfølgelig inkludert hos SAFEY også.

Les mer om den smarte boligalarmen:

Med SAFEY appen kan du lage scenarioer som i tillegg trigger dine smarthus komponenter, slik at innbruddstyvene forårsaker mest mulig oppmerksomhet.
Eks: Alle smartlys begynner å blinke, i kombinasjon med hylende sirener.

SAFEY ordner det praktiske når du bytter til oss som leverandør.
Trygt og enkelt.

Her har det vært service i første klasse! (…) Så kom montøren, og “what a man”. Ingen over, ingen ved siden!

Stian Ø.

Trygt. Smart. Enkelt.

SAFEY appen gir deg full oversikt og kontroll på de komponenter du ønsker til systemet.
Vi hjelper deg gjerne med å tilpasse hurtighandlinger etc på ting som ofte blir brukt.Våre HD kameraer gir deg også betraktelig bedre oversikt på hva som faktisk skjer i boligen, hvis du ikke er hjemme. Noe som kan være veldig vanskelig med stillbilder fra det tradisjonelle kameraet som de fleste har installert. I tillegg er det langt fra alle som faktisk har tilgang til sine egne kameraer, merkelig nok.


Med SAFEY sin smartsentral kan du også lage scenarioer som i tillegg trigger dine smarthus komponenter slik at innbruddstyvene forårsaker mest mulig oppmerksomhet.
Alle smartlys begynner å blinke, og i kombinasjon med hylende sirener er det få som ønsker å bli værende i et blinkende inferno.

Innbruddsikring: Skilting av din bolig virker svært preventivt. Mange kriminelle miljøer opererer alt mer utspekulert og fryktløst.
Derfor kan det være lurt å sikre seg mest mulig bevis hvis noe skulle skje. Du kan sette HD kamera på automatisk opptak ved bevegelse. Den krypterte video lagringen er skybasert og gir deg direkte tilgang til å se og laste ned.

Dør- og vindu sensorene varsler umiddelbart hvis noen skulle bryte seg inn. I SAFEY appen ser du selvfølgelig hvilken sensor som har reagert.

Bevegelsessensoren trigger også alarmen og begynner å hyle når uvedkommende beveger seg i boligen din.