Safey Power – Strømsparing gjort enkelt

Safey Power

Samme komfort. Lavere regning.


Hva er dette? Safey Power fokuserer på minst mulig kostnad og mest mulig sparing. Produktet flytter strømforbruk i din bolig til mer prisgunstige tider på døgnet.

Hvordan virker det? SAFEY sin smartsentral kommuniserer direkte med strømbørsen Nordpool. Her innhenter den prisene dagen i forveien og planlegger hvordan best mulig utnytte dette for din bolig.

Koble smartlys direkte til SAFEY

Live oppdatert strømforbruk

Fjernstyr dørlåsen, eller bruk fingerprint, keytag eller kode

Åpen plattform

Hold temperaturen stabil

Lys av. Lys på. Aktivt eller Automatisk.

Slå av og på. Aktivt eller automatisk.

Må jeg dusje i kaldtvann?

Heldigvis ikke. La oss si at du dusjer på de tidspunkt som folk flest. Feks klokken 0730. Da betyr det at din varmtvannsbereder må hente strømmen på de normalt dyreste timene i døgnet. Safey Power sier fra til releet som styrer varmtvannstanken at dette må du hversågod vente med til et annet tidspunkt når prisen er mere fornuftig. Du får fortsatt varmtvann til din dusj men til en litt lavere pris.

Smartere varmestyring!

Kostnader knyttet til oppvarming er det som normalt står for den største andelen på din strømregning. Ved å bedre utnytte mulighetene av en smart termostat som feks tidsstyring, nattsenking eller lignende vil Safey Powers intelligens koble dette mot Nordpool og strømprisen slik at du som kunde kommer bedre ut.

Tiden med lave strømpriser i Norge hevdes å være et minne blott. Vi blir bombardert av dystre spådommer gjeldende kraftbehovet i fremtiden og kommende års prisbilde. Heldigvis har vi Safey Power som gjør din bolig mer rustet for pristopper og hvordan vi skal unngå timer med skyhøy strømpris

Støtte fra Enova på opptil 10 000.- og 35% av totalbeløp

Enova er en statlig organisasjon som arbeider for omlegging av energibruk og produksjon. Stortinget har bestemt at Enova skal være et virkemiddel mot lavutslippssamfunnet og fremtidens energisystem. Som et ledd i dette støtter Enova Smart strømstyring for boliger med inntil 10 000.- Safey Power er et slikt produkt med direkte kobling mot Nordpools strømbørs. Les mer om Enova og støtten her eller spør oss i Safey

Installeres av godkjent elektrobedrift

Utstyret som følger med vil selvfølgelig bli installert av en godkjent elektrobedrift både brannsikkert og en styrking av elsikkerheten. Har du spørsmål om selve monteringen eller ønsker noe annet utført i samme slengen så kontakt oss gjerne.

Mer enn du forventer.
Rimeligere enn du er vant til.

Lysbrytere / dimmere

En smart lysbryter på veggen? Selvfølgelig skal det være fort gjort å slå på lyset, uten å måtte åpne en app på telefonen. SAFEY tilbyr smarte brytere som fungerer akkurat som du er vant til, men de kan snakke trådløst med pærene. Ergo, du trenger ikke en elektriker for å koble de til. Eller du kan få elektrikern til å bytte hele bryteren til en smart dersom du har mange downlights.

Slå av/på lys på et bestemt tidspunkt – hver dag, eller de dagene du ønsker.
Lag en scene som inkluderer lys, temperatur, musikk og kaffetrakter – aktiver med et enkelt tastetrykk.

Lydstyring

Med SAFEY sin smart sentral har du et system som snakker med Google Home. Dette lar deg styre musikk, lys eller annet enten via appen, eller med stemmen!
Har du f eks Sonos eller andre smarte høyttalere kan disse integreres for slikt bruk.

Smart relé

SAFEY appen lar deg koble til en rekke reléer som kan styre garasjeporter, solskjerming o.l.
Enkel og smart komfort i hverdagen!