Safey Power – Boligen bruker strøm smart(ere)

.

De fleste lader elbilen når prisen er lav. Smart. Hva hvis du kunne gjort det samme med hele boligen din? Smart.


Hva er dette? Safey Power lar din bolig automatisk bruke strøm når prisen er lav og utnytter spotprisen fra strømbørsen (Nordpool). Se for deg smart elbillading = Man lader som regel når prisen er lav om natta. De færreste lader elbilen når prisen for strøm er skyhøy. Din bolig derimot bruker mest mulig strøm når prisen er på sitt høyeste. Dette har sammenheng med vanlige folks rutiner som dusjing, matlaging osv. Safey Power snur dette på hodet og får din bolig til å bruke mindre strøm når prisen er høy og mer strøm når prisen er lav. Smart.

Nei det går vel ikke an? Jo for det er egentlig ikke så vanskelig. Tenk deg at du dusjer hver dag klokken 0700. Dette gjør også resten av Norge og dermed blir prisen veldig høy i de tidspunktene siden varmtvannsberederen er en av de komponentene i din bolig som trekker massevis av strøm. Safeys system sier fra til varmtvannsberederen at den ikke får strøm før feks klokken 1100 når prisen er på sitt laveste. Jammen da blir vel vannet kaldt? Nei, på ingen måte. Varmtvannsberederen fungerer som et batteri og det tar veldig lang tid før vannet blir kaldt. Som regel et par dager. I mellomtiden har den rukket å bli varm igjen men da til en strømpris som ikke var skyhøy. Smart.

Koble smartlys direkte til SAFEY

Live oppdatert strømforbruk

Fjernstyr dørlåsen, eller bruk fingerprint, keytag eller kode

Åpen plattform

Hold temperaturen stabil

Lys av. Lys på. Aktivt eller Automatisk.

Slå av og på. Aktivt eller automatisk.

Smartere varmestyring!

Kostnader knyttet til oppvarming er det som normalt står for den største andelen på din strømregning. Ved å bedre utnytte mulighetene av en smart termostat som feks tidsstyring, nattsenking eller lignende vil Safey Powers intelligens koble dette mot Nordpool og strømprisen slik at du som kunde kommer bedre ut.

Hvor mye sparer jeg?

Det kommer an på deg. Hvilke rutiner har du? Dusjer du vanligvis en gang i året på julaften sparer du mindre. Er det derimot daglig på morgenen og ev på kveld etter trening er det mye å spare. Et annet forhold er størrelse på bolig og type oppvarming. Vi anbefaler deg å kontakte oss for å få et mer presist estimat på hva Safey Power kan gjøre for deg.

Tiden med lave strømpriser i Norge hevdes å være et minne blott. Vi blir bombardert av dystre spådommer gjeldende kraftbehovet i fremtiden og kommende års prisbilde. Heldigvis har vi Safey Power som gjør din bolig mer rustet for pristopper og hvordan vi skal unngå timer med skyhøy strømpris. Som dette bilde beskriver ser man når din bolig unngår å kjøpe dyr strøm (oransje) men heller kjøper strømmen når den er rimeligere. Alt dette skjer automatisk og kundene merker lite eller ingenting. Du trenger heller ikke skifte strømleverandør eller foreta deg noe som helst. Dine rutiner forblir de samme med unntak av rimeligere strømfaktura.

Støtte fra Enova på opptil 10 000.- og 35% av totalbeløp

Enova er en statlig organisasjon som arbeider for omlegging av energibruk og produksjon. Stortinget har bestemt at Enova skal være et virkemiddel mot lavutslippssamfunnet og fremtidens energisystem. Som et ledd i dette støtter Enova Smart strømstyring for boliger med inntil 10 000.- Safey Power er et slikt produkt med direkte kobling mot Nordpools strømbørs. Les mer om Enova og støtten her eller spør oss i Safey

Installeres av godkjent elektrobedrift

Utstyret som følger med vil selvfølgelig bli installert av en godkjent elektrobedrift både brannsikkert og er en styrking av elsikkerheten. Har du spørsmål om selve monteringen eller ønsker noe annet utført i samme slengen så kontakt oss gjerne.

Mer enn du forventer.
Rimeligere enn du er vant til.

Lysbrytere / dimmere

En smart lysbryter på veggen? Selvfølgelig skal det være fort gjort å slå på lyset, uten å måtte åpne en app på telefonen. SAFEY tilbyr smarte brytere som fungerer akkurat som du er vant til, men de kan snakke trådløst med pærene. Ergo, du trenger ikke en elektriker for å koble de til. Eller du kan få elektrikern til å bytte hele bryteren til en smart dersom du har mange downlights.

Slå av/på lys på et bestemt tidspunkt – hver dag, eller de dagene du ønsker.
Lag en scene som inkluderer lys, temperatur, musikk og kaffetrakter – aktiver med et enkelt tastetrykk.

Lydstyring

Med SAFEY sin smart sentral har du et system som snakker med Google Home. Dette lar deg styre musikk, lys eller annet enten via appen, eller med stemmen!
Har du f eks Sonos eller andre smarte høyttalere kan disse integreres for slikt bruk.

Smart relé

SAFEY appen lar deg koble til en rekke reléer som kan styre garasjeporter, solskjerming o.l.
Enkel og smart komfort i hverdagen!