Hvorfor vi mener Safey er Norges beste arbeidsplass!

Vi tror at stedet du jobber handler om menneskene rundt deg. Safey har noen skikkelig kule folk og når vi er sammen ler vi. Mye. Vi gjør masse rart sammen både på jobb og utenfor. I tillegg får vi lønn. Faktisk kan man få ganske fet lønn. Det burde nesten ikke være lov synes noen.

Akkurat nå må vi styrke oss med disse stillingene i Kristiansand, Osloområdet samt Bergen:

2st Møtebooker – Kvalifikasjoner: Du må klare å ringe fra en telefon. Kanskje sende en sms også.

5st Rådgiver strømsparing – Kvalifikasjoner: Du må snakke med kunder som er irriterte på Putin fordi strømmen koster for mye, gi de en sabla god løsning og opplev hallelujah-stemning!

3st Smarthuskonsulenter – Kvalifikasjoner: Her holder det å være hyggelig (det er ikke nødvendig at du er smart så lenge huset blir det).

2 st Salgssjef Bergen og Kristiansand– Kvalifikasjoner: Vi trenger noen til å lede flokken så vi ikke virrer runt uten mål og mening. Vi tror du er en person som liker å vinne.

Safey er ikke så opptatt av lange CV`s og fantastiske kvalifikasjoner. Det viktigste er hvem DU er, så finner vi alltids en plass du passer inn etter hvert. Det letteste for å finne ut av ting er å starte med en enkel telefonsamtale først. Trykk på søk nå så hører du fra oss pronto!

    Litt kjapp fakta om Safey – Vi tilbyr et system som vi kaller for et boligkonsept. Systemet gir et komplett smarthus med masse varslinger, alarm, googlestøtte osv. Nytt i 2023 er at vi også har implementert en strømsparefunksjon hvor kundene kan spare store beløp på strømregningen. Dette gir i tillegg mulighet for Enovastøtte hvor kundene får betalt av staten for å velge Safey. Systemet er faktisk så smart at Einstein ville blitt imponert og det beste er at til og med bestemor klarer å bruke det!

    Menneskene som jobber i Safey idag – Her er det et stort mangfold av rariteter. Vi har en stuntmann, en bygdetulling, to nerder, en nordlending, en uten hår, to partygutter, en med briller og en rekke andre. Hos oss er det plass til alle type mennesker og vi tror det blir vanskelig og ikke trives i et så godt arbeidsmiljø som Safeys.

    I tilfelle du glemte å legge igjen ditt telefonnummer tidligere får du en absolutt siste sjanse nå. Ta den!

    SØK JOBB