Førstegangsoppsett av Safey Power

Start ved å koble din Hub / Gateway til ditt nettverk med kabel og sett i strømmen. Hent appen i Appstore eller Playbutikk som heter Safey AS. . Når denne er installert åpner du appen samt godtar vilkår og betingelser. Følg anvisningene i appen (illustrasjoner under). Skal man legge til en ny bruker så gjentar man bare denne prosessen på nytt. Husk at din telefon må være tilkoblet på ditt trådløse nettverk

Nå skal vi legge til komponenter til systemet. Tast “mer” lengst nede i høyre hjørne og deretter “enheter”. Før du trykker på søk etter nye enheter må vi forsikre oss om at enheten du skal legge til står i søkemodus. Det enkleste er å gi enheten strøm for at komponenten skal være søkbar og innen ca 30 sekunder trykk på plusstegnet og velg “Søk etter nye enheter”. Se illustrasjon under.

Fra menyen i bunn trykker du nå på valget “automatisering” og deretter “Energisparing”. Følg anvisningene i appen for å velge dine preferanser med tanke på feks temperatur, varmtvann osv.

Varmtvann – Start med feks 12 timer. Deretter kan du justere mer eller mindre etter behov. Som regel er det et godt valg å sette denne til 12 timer.

Termostat – Her har du to valg = Eco og Comfort. Når strømprisen er høy går termostaten inn i Eco-modus. Når strømprisen er lav går termostaten inn i Comfort-modus.

Comfortmodus er den temperaturen du velger som du opplever som mest behagelig og som trer inn når strømprisen er lav.

Ecomodus er den temperaturen du velger som er litt lavere enn behagelig for deg og som trer inn når prisen er høy

Trenger du hjelp i prosessen eller lurer på hva som helst, ta kontakt med oss!

Fredrik – 93461152. Patrick – 41374706