Vanlige spørsmål om Safey Power strømsparing

Blir varmtvannet kaldt før tanken varmes opp igjen? Svar: Tanken minker med kun ca 0,4 grader per time slik at det har ingen påvirkning og besparelsen er fortsatt høy.

Vil utsettelse av varmtvann påvirke fremkomst av legionella? Svar: Nei, så lenge tanken kommer opp i 70-75 grader en gang per uke er ikke dette et tema. Alle tanker i Norge er satt opp med tanke på legionella.

Hvordan fungerer Enovastøtten? Svar: Safey sørger for alle relevante dokumenter du trenger i din søknad. Du logger ellers inn på enova.no med BankID, fyller ut tiltak og pengene vil være på din bankkonto i løpet av 2-8 uker.

20 år og millionlønn – Hvordan bli en god selger

Slik lykkes du som selger med god selger lønn
SALGSMASKINEN: Mats i smarthus-alarmselskapet Safey anbefaler flere å satse på en yrkesvei som selger med tett oppfølgning tidlig i karrieren. Foto: Are Nicholls

Mange vet at å lykkes som selger har en høy gevinst, men å sette av tid til å lære serviceyrket steg for steg er viktig om man skal leve godt av det. Dette er Mats sine beste tips for å oppnå en lukrativ selger lønn.

Publisert: 20 januar 2022
Oppdatert i dag

– Man hører ofte historier om ytterpunktene ved å jobbe som selger, enten at man ikke lykkes og møter stor motgang, eller at man håver inn svært store beløp i selger lønn og har en enkel problemfri hverdag. Sannheten er nok ikke helt slik, men at man kan smi sin egen sannhet stemmer med riktig innstilling. Det viktigste som selger, vil være hvem du omgir deg med for kunnskap, etikk og trivsel.

Mats (20) startet å jobbe som selger hos smarthus-alarmselskapet Safey for to år siden allerede som 18 åring. Siden den gang har han vokst stort på å få en tett oppfølging fra de beste i selgerbransjen kombinert med tungt ansvar for egne budsjetter og kundeportefølje. Hvordan bli en en god selger? Nå deler Mats sine tips:

– Her holder det ikke bare med en signatur på papir, kvaliteten gjennomsyrer hele kundereisen fra vi tropper opp på besøk til installasjonen ferdigstilles av en tekniker, samt reisen videre for kunden. Den kvaliteten føler vi alle et ansvar for, spesielt med et produkt som vårt hvor vi skal redde liv.

Vil du bli en del av Safey? Ta kontakt her!

Safey står for full opplæring av nye selger konsulenter. Fra oppstart med  Safey Academy, som er et opplæringsprogram som skal lære deg hvordan bli en god selger, til oppfølgning ute hos kunder, medlytt. Du får også flere nivåer av kurs som steg for steg sikrer videre sunn vekst av deg som selger, selv hos de med svært mange års erfaring fra før.

– Det er absolutt en tøff jobb som krever at man gir mye av seg selv både sommer og vinter, men fortjenesten er at man også får så mye tilbake. En uke her kan oppleves som måneder andre steder. Det er hektisk, spennende og energisk atmosfære med mye reising og vekst, som til tider nesten kan bli litt mye.

Men hva er for mye?

– Man styrer mye av hverdagen sin selv samtidig som veien kommer litt mens man går, men med såpass kraftig vekst i et selskap betyr det nyåpninger rundt om i Norge, messer hit og dit og på sikt et stort hytteområde vi faktisk også dekker med 5G. Det er jo absolutt ikke noe man ønsker å gå glipp av.

Har du noen tips til de som vurderer å jobbe som selger?

– Først må man velge riktig sted å begynne, med både riktige mennesker og riktig produkt. Det er nok flere grunner til at så mange med årevis av kunnskap i bransjen velger nettopp Safey som sin neste selger jobb. Produktet som vi leverer ut mot kunder er helt unikt og kombinerer boligalarm på toppnivå med en åpent smarthus-plattform som kunden kan koble egne duppeditter rett inn på. Sentralen støtter 5G, så du er sikret et system for framtiden fremfor noe som er klargjort kun for dagens marked.

I Safey sin app styrer du ikke bare alarmen og ser status på brann og innbrudds detektorene, man du kan styre varmen, lage scener og hurtighandlinger for å automatisere boligen, sjekke kamera ute og inne, koble diverse smartlys som Phillips og IKEA rett til sentral og la de samhandle med alarmdetektorene, samt så mye mer. Alt selvsagt direkte i Safey sin egen app. 

Vil du bli en del av Safey? Ta kontakt her!

Hvordan er arbeidsmiljøet?

– Safey leverer de beste vilkårene. Her lærer man stadig noe nytt. Lykkes man her lykkes man stort, såpass kan jeg vel si. Samtidig er det sosiale veldig viktig. Det er mye reising rundt i Norge, men også turer i Europa, Asia osv. Da er det kritisk at de man reiser med er folk man fungerer godt sammen med. Det å ha riktige mennesker på riktig sted merkes at er et sentralt tema for Safey, uansett om det er på salg, installasjon, i ledelsen eller annet. 

Hvordan er lønnsvilkårene som selger?

– Selger lønn varierer selvsagt på resultatene, men med et produkt som er såpass i vinden nå fremover har man lukrative muligheter.

Er det en myte at bransjen har «seks-sifrede» månedslønner?

– Som sagt, egen innsats reflekterer selger lønn, uten at jeg tenker så mye akkurat på det.

Vil du bli en del av Safey? Ta kontakt her!

Hva er din plan fremover?

– Jeg fikk utsatt Forsvaret ett år for å kunne fokusere Safey, men nå blir det svært spennende å gjennomføre førstegangstjenesten i april. Det tror jeg vil gi meg mange viktige erfaringer videre og god personlig vekst, så bærer turen tilbake til Safey i 2023 for nye spennende erfaringer, uten at jeg kan si så mye om det nå. Håper å se mange flere nye flotte kolleger her da!

Har du lyst å bli en del av salgsteamet i SAFEY?

Skriv inn ditt telefonnummer og vi tar kontakt: